Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay; “Milliyetçi Hareket güçlenecek ki Türk’ün Cihan Hakimiyeti Ülküsü gerçek olsun. Milliyetçi Hareket güçlenecek ki dünyada katliamlar, cinayetler, işkenceler son bulsun. Milliyetçi Hareket güçlenecek ki dünyada adalet, insan hakları, huzur ve refah hakim olsun.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığın en çok üye yapan dört parti diye Türk bayrağı ve sertifika verildi.
Törende konuşan Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay; “Geçtiğimiz yıl 05 Aralık 2020 tarihinde başlattığımız ve 2 aylık periyotlarla sürdürdüğümüz KIZILELMA ÜYE KAMPANYASI’nın birinci periyodu olan KIZILELMA-1 ÜYE KAMPANYASI 05 Şubat 2021 tarihinde bitmiş idi. Bu kampanyamızda gayret göstererek partimizin gücüne güç katan değerli dava arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim. Bu vesile ile partimize üyeliklerini yapan dava arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ederim. Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapılan her bir üyelik ülkemizin bekasına kastetmeyi düşünenlere atılabilecek en güzel tokattır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapılan her bir üyelik Ülkemizi kan gölüne çevirmek isteyenlere, PKK’yı en modern silahlarla donatanlara, Ege’de adaları silahlandırma yarışına girenlere atılacak en güzel tokattır. Milliyetçi Hareket Partisine yapılan her bir üyelik sınırlarımız kuşatılmaya çalışılırken Vantan’daki yangını görmezden gelerek, mutfakta yangın var diye tencere tava çalan, bebek katilleriyle kahvaltı planlayanlara atılacak en güzel tokattır.
 Milliyetçi Hareket Partisine üye olmak bu kutsal davanın şerefli birer üyesi olmak herkese nasip olmaz. Partimize üyeliklerini gerçekleştiren herkesi canı gönülden tebrik ederim. Biz biliyor ve inanıyoruz ki; Milliyetçi Hareket güçlenecek ki Türk’ün Cihan Hakimiyeti Ülküsü gerçek olsun. Milliyetçi Hareket güçlenecek ki dünyada katliamlar, cinayetler, işkenceler son bulsun. Milliyetçi Hareket güçlenecek ki dünyada adalet, insan hakları, huzur ve refah hakim olsun. Milliyetçi Hareket güçlenecek ki Türk Dünyası tek vücut olsun Kızılelma hayat bulsun.” ifadesine yer verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Zonguldak il genelinde üye sayısının 10 bine yaklaştığını ifade etti. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim