Zonguldak Kömürspor’un geleceğinin şekillendirilmesi amacıyla Dedeman Otel’de bugün toplantı yapıldı.Toplantıya ;Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Rödovans saha sahibi Alaattin Kurnaz, TSO Başkanı Metin Demir ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı Sahih Demir katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda sabit gelir, mevcut borçların yapılandırılması ve geleceğe yönelik projeler görüşüldü. Rödovans sahaların ürettikleri kömürlerin satışından ve ÇATES-Eren Enerji’nin alacağı kömür ton başına 1,5 lira kesilmesi kararlaştırıldı. Üst düzey üyelikler açılacak, bu üyeler oy kullanma hakkına sahip olacak. Ayrıca Lavuar alanının yenilenmesi nedeniyle yeni otopark alternatifi üretilmesi ve harfiyat döküm alanları konusunda yeni alanlar tespit edilerek Zonguldakspor’a gelir temin edilmesi konuları görüşüldü.

Zonguldakspor’un çok daha iyi şartlarda ayakta kalabilmesi ve devamlılık sağlayabilmesi için tespit edilen alanlarla yeni kulüp binası ve yeni antrenman sahaları yapılması kararlaştırıldı.

HAZIRLANAN TASLAK EKRANDAN İNCELENDİ
Zonguldakspor’un geleceği için hazırlanan görsel ve taslak ekrana yansıtılarak geniş kapsamlı incelendi. Bu projeler Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a anlatıldı.

İKİNCİ KEZ TOPLANTI YAPILACAK

Gerçekleştirilen toplantının ardından hafta sonunda alınan kararlar gözden geçirildikten sonra üzerinde yapılacak çalışmaların ardından yine Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın da katılımı ile ikinci bir toplantı gerçekleştirileceği açıklandı.

KONGRE 23 HAZİRAN’DA 
Zonguldakspor mevcut yönetim kurulu 23 Haziran 2021 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası’nda 17.00’da kongrenin yapılacağını açıkladı. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise toplantı 30 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksınız yapılacak.

Editör: TE Bilisim