Zonguldak Belediye Meclis toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak “Çok güzel 6’ıncı kengerimizi Mükerrem başkan başta olmak üzere yönetiminde olan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah onlarında çok daha güzel işler seri şekilde Zonguldak’a gelmesi gereken yatırımları biran önce alırız. Vatandaşlarımızı verdiğimiz sözleri tutarız. Zonguldak hak ettiği günleri hep birlikte görür. Biz her teşkilatlarımızın yanındayız. Onlarda bizim arkamızda itici güç olduğu sürece daha emin adımlarla hep beraber, Ak Parti ailesi olarak hazır oluruz.
Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Normalleşme sürecinden sonra hiçbir zaman bırakmadık. Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi gösterdiği tedbirli olmaları, önemli her ortamda vatandaşlarımıza her platformda daha dikkatli olmaları konusunda rica ediyoruz. Maske, mesafe. hijyen konusunda uyarıyoruz. Vaka sayıları arttı. Zonguldak Belediyesi olarak taleplerini karşılıyoruz. Zabıta arkadaşlarımızla birlikte dur duraksız, çalışıyoruz. Tedbiri elden bırakmayalım. Zonguldak olarak inşallah sorunsuz bir şekilde rabbim bir önce panda mı sürecini biran evvel dev eder.
Malum hepimiz Zonguldak denmesini bekledik. Cumhur Başkanımız ağzından ama Sakarya Gaz sahası denildiği zaman bir parçada olsa içimiz buruldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar benim Türkiye tarihinde müjdelerden birisi diyebiliriz. İnşallah güzel müjdeler duyarız. Geleceğimiz için çok değerli şeyler Zonguldak’ımız için şeyler emeği geçenlere başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Enerji Bakanımıza gelecek için gayret gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifade etti.
Editör: TE Bilisim