Elmas TV İhbar hattına şikayette bulunan vatandaşlar, Hastalarının felçli kalacağı haberini alınca aile çevresinden topladığı para ile ameliyatları yaptırdığını söyledi. Söz konusu Profesörlerin önce kendilerinden ameliyat için 50 bin TL istediğini ancak yapılan pazarlık sonucu ameliyatlarını 25 bin TL’ye gerçekleştirdiklerini söyleyen vatandaş, “Doktor bize hastanız felç olacak. Acil ameliyatı yapılmalı. Siz muayenehaneye uğrayın hastane masrafları dışında 50 bin TL bırakın” dedi. Kirada oturduklarını kaydeden garip vatandaşlar, aile çevresinden topladıkları 25 bin TL’ye razı ettirdikleri doktora ameliyatı yaptırdılar. 
HASTANEDE TAHTEREVALLİ KURULDU
Muayenehanesi olmayan Doktorlarında bıçak parasını sekreterleri aracılığıyla yaptıkları ileri sürüldü. ZBEÜ Tıp Fakültesinde ameliyat olacak olan hasta muayenesinden sonra ilgili doktorun tıbbi sekreterine uğrayıp bıçak parasını bıraktığı iddia edildi. Durumdan mustarip olan vatandaşlar, şikayet etmekten korktuklarını dile getirdiler. 
İhbar hattımıza gelen bir bilgide, Botoks yaptırmak isteyenlerde önce Sekreterden randevu alıyor ve parayı yatırıyor. Sonrada doktorun hastaya iğneyi yapmasıyla işlem son buluyor. Botoks yaptırmak isteyenlerin ise hastaneye resmi bir giriş-çıkışı da yapılmıyor. 
Bıçak parası şikayetlerinden bıkıp usandıklarını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Elmas TV ekranlarında yayımlanan Gündem Özel programında açıklamıştı. Zonguldak’ta geçmişte yoğun bir şekilde Atatürk Devlet Hastanesinde yaşanan “Bıçak parası” olayının bu defa Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşanması vatandaşı hayatından bezdirir hale getirdi.

Editör: TE Bilisim