Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sosyal hakları içeren 27. madde konusunda Ramazan Bayramı'nda 300 TL ve Kurban  Bayramı'nda 300 TL olarak verileceğini belirtti. Bunun üzerine Başkan yardımcısı Erhan Darende ücretin az olduğunu söyleyerek, Kurban Bayramı'nda daha fazla olması gerektiğini ve Kurban Bayramı'nda kurban kesimi için miktarın arttırılmasını istedi. Bunun üzerine tekrar söz olan Akdemir, şartları zorlayarak Ramazan Bayramı'nda 250 TL ve Kurban Bayramı'nda 500 TL ikramiye vereceğini belirtmesi üzerine bu karar kabul edildi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sözleşme imzalamadan önce üzerinde son mutabık kalınan 27. madde konusunda pazarlığa girişti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir konuşmasında, memurların çok önemli görevler yürüttüğünü, memurlara ve tüm çalışanlarına büyük önem verdiklerini söyleyerek sözleşmenin tüm memurlara hayırlı olmasını diledi.

Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Kenan Şeref'te, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e  sözleşmenin imzalanmasından dolayı memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilisim