Zonguldak Belediyesinde imzalanan sözleşmeye, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Satılmış Öztürk, Bem-Bir-Sen İl başkan Yardımcısı Şenol Ayçiçek, işyeri temsilcileri ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar katıldılar. 

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, çalışanların en yüksek memur maaşını alacağını ifade ederek şu sözlere değindi; “Bugün Zonguldak Belediyemizde 4688 kabul gereği sendikalarımızla buradaki çalışanlarımızı memurlarımızı vefatları için motive etmek ve performansları için katkı sunacağı sosyal denge sözleşmesi yapacağız. Bu anlamda katkı sunan belediye başkanımıza, Meclis üyelerimize, Memur-Sen arkadaşlarımıza, Zonguldak üyelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve İl başkanlarımıza teşekkür ederiz. Yasada belirttiği ve toplu sözleşme de belirttiği şeklinde en yüksek devlet memurunu maaşını vereceğiz.” ifadesine yer verdi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ise çalışanların tatmin olacağı bir sözleşme olacağını ifade ederek şu sözlere yer verdi; “Kıymetli başkanlarımız teşekkür ederiz. Bugün imza altına alacağımız sözleşmede bizleri yalnız bırakmadılar. Başkanımızın dediği gibi belediye bünyemizde beraber mesai yaptığımız maddi anlamda daha tatmin olmaları için devletin de ön gördüğü bir sözleşme imzalayacağız. Zonguldakamıza ve belediyemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 


(Haber: Ekrem Açıkgöz)

Editör: TE Bilisim