Elmas Televizyonunun Perşembe günü klasiklerinden biri haline gelen Kara Tren Programının bu hafta konuklarından Gazeteci Yazar Yasin Ören ve Gazeteci-Köşe Yazarı Ertuğrul Yüksel Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i sosyal belediyecilik anlamında başarılı bulduklarını söyledi.
Dün gece Şenol Azman’ın sunduğu Kara Tren Programına katılan Gazeteci Yazar Yasin Ören ve Gazeteci-Köşe Yazarı Ertuğrul Yüksel, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in belediyecilik çalışmalarını değerlendirdi. Her iki gazeteci de Başkan Tekin’i sosyal belediyecilik anlamında başarılı bularak şunları söyledi:
YÜKSEL: “SOSYAL HİZMETLERDE BAŞARILI”
“Nuri Tekin sosyal hizmetlerde başarılı. Geçmiş belediye başkanlığı dönemlerinde bir sürü vaatleri vardı. Bunların hepsi parayla, pulla, bütçeyle oluyor. Bir sene daha var önünde. Projeleri yapabilmesi çok zor. Sosyal hizmet anlamında gayet başarılı.”
ÖREN: “BELEDİYE BAŞKANIMIZI DERT SAHİBİ”
“İnsanın önce dert sahibi olması lazım. Gördüğüm kadarıyla Nuri Tekin dert sahibi belediye başkanı. Mahallelere dokunmasını biliyor. Uzun yıllardır girilmeyen mahallelere girerek, yol yaparak, kaldırım ve ışıklandırma yaparak dokunmaya çalışıyor. Sosyal belediyeciliği iyi yapıyor. Biz mazgalı yapamayan bir belediyeden geldik bu noktaya. Belediye başkanımızı dert sahibi olduğu için, dertlendiği için başarılı buluyoruz.”

Zonguldak’ta Türk tarihi canlanacak! Zonguldak’ta Türk tarihi canlanacak!

Editör: TE Bilisim