Zonguldak Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu sabah saatlerinde Zonguldak Ankara yolunda üst üste yaşanan kazaların ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Çiloğlu, hükümetin Zonguldak'ta bir türlü bitiremediği yolların durumunu eleştirdiği paylaşımında şunları söyledi;
"Bu sabah Zonguldak Ankara karayolunda tam beş tane trafik kazası oldu. Bu kazalar sonucunda bir hemşire kızımız hayatını kaybetti ve birçok vatandaşımız da yaralandı. Kazada ölen kızımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Bu yol Zonguldak'ı Türkiye ye bağlayan trafiğin yoğun olduğu ana yoldur. Sabah saatlerinde de işlerine yetişmeye çalışan, hastaneye gelen insanlarımız ile de bu trafik daha da yoğunlaşıyor. Son yıllarda ülkemizde yollara yapılan yatırımları takdirle karşılıyoruz. Tüm Türkiye de duble yollar ve üç şeritli yollar bitti, dağların altı delindi, iller büyük tüneller ile birleşti.
Lakiiiiinnnnn talihsiz kent Zonguldak ta ise; fikralara konu olan yollarımız bir türlü bitmiyor. Bahaneler belli; ‘mütahhit battı', ‘ödenek bitti', ‘insallah bu sene sonuna kadar bitirteceğiz' vs. vs.
Yeter artık yeter! Bunları artık duymak istemiyoruz. Ankara da ve Zonguldak ta birbirinizi yiyeceğinize, tayin atamalarda kendi adamlarınızı bir yere getirme yarışı yapacağınıza; şu yolları bitirin. Halkın sesine kulak verin, yarasına merhem olun.
Bakın bir türlü bitiremediğiniz yollar yüzünden bugün beş ayrı trafik kazası oldu bir can gitti, birçok kişi yaralandı.
Zonguldak'ı yönetenlere sesleniyorum; ‘El ele verin Zonguldaklılık bilinci ile hareket edin. Siyasetçisi, bürokratı, belediyesi, iş adamı veSTK'ları el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde Zonguldaklılık bilinciyle, enerjimizi Zonguldak için harcayalım. Zonguldak'ı hak ettiği yere getirmenin mücadelesini verelim"

Editör: TE Bilisim