Herkes tarafından ismi merak edilen yerli Robin Hood’a ismini açıklatan bakın kim çıktı? Haluk Levent. Fazla şaşırmamış olabilirsiniz; çünkü Haluk Levent de yardımlarıyla, manevi desteğiyle herkesin gönlüne taht kuran birisiydi.
Haluk Levent’in iknasıyla adını açıklayan Yerli Robin Hood, gerçek adının Erdoğan Uludağ olduğunu kamuoyuna bildirdi. Böylece yıllardır merak konusu olan bir bilinmez de açığa çıktı. Umarız ismi deşifre oldu diye yardımlarından vazgeçmez.
Şimdi şunu merak ettiğinizi biliyoruz. Haluk Levent nereden biliyordu, diye. Olay şöyle gelişti. Robin Hood diye bildiğimiz Erdoğan Uludağ Haluk Levent’in kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü Ahbaplar Derneğiyle çalışmaya başladı. Böylece Haluk Levent’le tanışmış oldu. Sonrası Erdoğan Uludağ isminin açıklaması için Haluk Levent tarafından ikna edildi.
Erdoğan Levent gerçek adını açıklarken gerekçe olarak: “Yapılan yardımlar örnek alınsın, diye kimliğimi açıklıyorum,” dedi. Ne iş yaptığına gelince. Erdoğan Levent İstanbul’da tekstil sektöründe hizmet veren bir iş adamı.
kaynak:duyarlisanatcilar.com
Editör: TE Bilisim