Yeniden Refah Partisi Zongukdak İl Başkanı Necdet Sarı yaptığı açıklamada, 
“Allah'ın izniyle değerli kardeşlerim yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018'de kurulduktan sonra Zonguldak ve ilçeleri n kısa sürede teşkilatlanma çalışacağım çalışmalarımızı tamamladık. Allah'ın izniyle Zonguldak'ta partimozin kurucu listelerini hazırladık ve ülke genelinde kongremiz 3 ilimiz kaldı. İnşallah onları da en kısa zamanda kongrelerini yapıp, Zonguldak'ta tam teşkilatlanmış bir parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabii bu çalışmaları yaparken de yine halkımızla beraber olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hem hanım teşkilatlarımız hem gençlik kollarımız ve hem de il yöneticisi ve kardeşlerimizle beraber Zonguldak ve ilçelerinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bunlar halkımıza daha kısa bir süre içerisinde ulaşmanın çabalarıdır. İnşallah en kısa zamanda Zonguldak'ta yeniden Refah Partisi'nin çalmadığı kapı girmediği dükkan ve tanışmadığı hemşerimiz kalmayacak.


İnşallah bu gezilerimiz de bu çalışmalarımızda şunu da gördük ki hakikaten hemşehrilerimiz milletimiz bir arayış içerisinde mevcut iktidar ve muhalefet ten artık yeterli seviyede bir sevgi göremedikleri için yeni bir partiye ihtiyaç duyduklarını ve yeni bir şekillenme nin Türkiye'de yeni bir vizyonun olması gerektiği inancında sizinle sohbet ediyorlar ve yeniden Refah Partisi'nin liderimiz Dr Fatih Erbakan Bey'in bir an önce sahalara çıkıp bu teşkilat çalışmaların hızlandırılmasını istiyorlar ve çok büyüklük tevekkül ile karşılaşıyoruz. Allah'ın izniyle değerli kardeşlerim bugünkü toplantımızın ana konusu sizlerinde bildiği gibi büyük kongremiz, Allah nasip ederse 17 Kasım 2018 saat 9 2019'da saat 9'da Ankara arena spor salonunda büyük kongresi müzik gerçekleştireceğiz ve tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da bu kongremizi çalışmalarını en ince detaylarına kadar yapmaya çalışıyoruz. Bu meyanda teşkilatlarımız bütün ilçe teşkilatlarımız Ankara'ya otobüsler kaldırıyorlar İnşallah bütün halkımız davetlidir bu otobüslerle Ankara'ya gelebilirler ve kongremizde bizimle beraber oradaki heyecanı oradaki sevgiyi oradaki Türkiye aşkını hep birlikte yaşama imkanı bulurlar diyoruz sevgili basın mensubu kardeşlerim biz elbetteki Zonguldak'ı mızın yüzünde basınında Ankara'da bu kongremizde görmek isteriz biz gelmek isteyen kardeşlerimizi Ankara'ya getirip ve geriye götürmek durumundayız. Zonguldak hemşehrilerimiz de inşallah paylaşabilirler bu noktada gelmek isteyen kardeşlerimiz bizimle iletişime geçip gelebilirler değerli kardeşlerim yeniden Refah Partisi olarak kısa süre içerisinde teşkilatlarımızın tamamlanmasıyla birlikte bu çalışmalarda netice vermeye başladı ve bütün üyelerimiz diğer siyasi partilerden İstifa ederek bize geliyorlar. Kısa sürede biz Zonguldak'ta ummadığımız şekilde bir katılım ile karşılaştık ve bu çalışmalarımız henüz daha ince detaylara kadar bilmeden oldu yani biz daha henüz mahallelerde beldelerde teşkilatlanma yapmadığımız halde böyle güzel çalışmalar böyle bereketli çalışmalar oldu bu noktada bütün yönetici kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. 


Türkiye'de yaşayan 82 milyon kardeşimize teşekkür ediyoruz. Tabii bunları şu iki gruba ayrıldı ederiz teröristler bulaşmış teröristlerle beraber olmuş insanlar kömür dışında tutuyorum elbette ki çok fazla olmadığı için bu noktada imanlı olanlar inanmayanlar hep birlikte yürümek istiyoruz. Zonguldak'ın ülkemize hizmet etmek herkese kapımız açık gönlümüz herkese açık Allah'ın izniyle her gelen kardeşimiz kafasında hangi düşünce olursa olsun. Biz Zonguldak ayağa kaldırmak istiyorum. Zonguldak için biz bu taşın kardeşlerimizle beraber aynı yolda yürüyoruz. 
Bu yola girdik ve Allah nasip ederse de kıyamete kadar devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim