Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Barış Şeref, Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı’nda oynayacakları İnegölspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fener Sentetik Saha’da yapılan idmanın ardından konuşan Barış Şeref, “Nasıl başlarsak öyle gider derler ya; inşallah iyi başlayıp, iyi gideceğiz.” dedi.

“İYİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM”

Şeref, “Çarşamba günü ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. Her maç olduğu gibi İnegöl maçı da çok önemli. Nasıl başlarsak öyle gider derler ya; inşallah iyi başlayıp, iyi gideceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla beraber iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Antrenmanlar, taktikler çok iyi ama bunu maça yansıtabilmek önemli. Mücadelede zaten problem yok. İnşallah arkadaşlarımız dediklerimizi en iyi şekilde uygularlar. Uyguladıklarında İnegöl maçını kayıpsız geçeceğiz diye umuyoruz.” şeklinde konuştu. 

“PERFORMANSLARINA BAKACAĞIZ”

Devre arasında yapılan transferlerle ilgili konuşan Şeref, “İlk yarıda ki kadroya baktığımız zaman, yüzde 100 kaliteli futbolcu dediğimiz sayı oldukça az. Yüzde 70-75’lerde oyuncu kalitemiz vardı. Giden oyuncularımız oldu. Transferler yapıldı ama biz başkanımızla ‘Transferi, transfer yapmak için yapmayacağız’ dedik. Transferleri, direkt bize etki edecek, kaliteli oyuncuları alacağız dedik. Gerçekten de bize güç kattılar. Performanslarına bakacağız. Bazıları kamptan geldiler. Onlarla birlikte iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.” ifadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim