Geçtiğimiz hafta Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) bağlı müesseseleri ziyaret ederek, deprem bölgelerinde birlikte çalıştığı madencilerle kucaklaşan ve birçok ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştiren CHP’li Milletvekili, bugünkü seçim çalışmasını da Kozlu ilçesinde, vatandaşlarla ve çarşı esnafı ile bir araya gelerek sürdürdü.

Çarşı esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Yavuzyılmaz’a ziyaretlerinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve Kozlu İlçe Yöneticileri eşlik ederken, CHP’li milletvekili ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şunları kaydetti;

‘Değişim şimdiden başladı’

Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor

Cumhuriyet tarihi boyunca eşi benzeri görülmemiş bir ekonomik krizle karşı karşıyayız. Dünya Bankası verilerine göre Türkiye, gıda enflasyonunun en yüksek olduğu 5. ülke konumunda ve bu kategoride OECD ülkeleri arasında ise ilk sırada bulunuyor. Marketlerde kıymanın kilosu 300 liranın üzerinde seyrediyor, her yemeğin vazgeçilmezi kuru soğanın kilosu 30 lira seviyelerinde. Çünkü çiftçi küstürüldü, üretici yok edildi, halkımız desteksiz ve yalnız bırakıldı. Bugün karşı karşıya kaldığımız bütün yapısal sorunlar, yıllardır ısrarla uygulanan yanlış politikalardan kaynaklanıyor. Dolayısıyla vatandaş bunun farkında çünkü krizi en derinden yaşıyor. Biz buna dur diyeceğiz ve vatandaşımızın refah seviyesini yükselteceğiz. Bu değişim boynumuzun borcu. Bu değişim artık kaçınılmaz. İktidarda bunun farkında. Bugün burada bir kez daha görüyoruz ki değişim zaten şimdiden başladı.

‘Emin adımlarla geliyoruz’

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde büyük bir birliktelik sağlandı. Millet İttifakının birleşenleri, yetişmiş kadroları ve projeleriyle Türkiye’yi yönetmeye hazır durumda. Bizler, bu cennet vatana ve Zonguldak’a yıllardır reva görülen yönetim anlayışını kademeli olarak değiştirecek güce ve iradeye sahibiz. Bugün Genel Başkanımız, seçimi kazanınca, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduklarında üstlenecekleri görevleri açıkladı. Genel Başkanımız, Sayın İmamoğlu'nun görevinin, "Türkiye'yi afetlere hazırlayarak kentlerin dirençliliğini artırmak"; Sayın Yavaş'ın görevinin ise "Sosyal politikalarla hane ekonomisini hızla güçlendirerek ve aile destekleri sigortasından kadın istihdamına kadar yoksullukla mücadele ederek, Türkiye'yi geliştirecek ve güçlendirecek teknolojik atılımlarla tarımsal kalkınmayı hayata geçirmek" olacağını söyledi. Biz emin adımlarla geliyoruz.

Editör: TE Bilisim