Başkan Bektaş'ın kendisinin otelde kaldığı yönünde ki iddialarının ardından cevap veren Erkmen, araştırılarak konuşması gerektiğini söyledi.
'DOĞRU BİRŞEYİ NEDEN ŞİKAYET EDELİM?'
Vatandaşın hakkını savunduğunu söyleyen Erkmen: "Gazetelerde çok ciddi iddialar vardı, bende Kozlu İlçe Başkanımıza araştırması için talimat vermiştim. Bakıldı, incelendi ve gazetelerde çıkan haberlerin doğru olduğuna kanaat getirildi. Bunun üzerine da İlçe Başkanımız savcılığa suç duyurunda bulundu. Biz tamamen kamunun ve insanların haklarını korumak amaçlı bunu yaptık. Doğru olan birşeyi neden gidip şikayet edelim? Doğru olmayan şeyler var. Ben isterdim ki doğru olmayan şeylere açıklık getirsin. Açıklık getirmek yerine şahsı ve özel hayat üzerinden cevap verdi. Polemik yaratmak istiyorlar, biz bu konulara girmeyiz. Bizim için önemli olan vatandaşın çıkarının korunmasıdır. Pandemi nedeniyle bütün esnafın etkilendiği ve zarar gördüğü doğrudur. Bunu zaten hepimiz kabul ediyoruz ve bu anlamda da etkilerin en aza indirilmesi için mecliste de önerge vermiştik. Kozlu'da bir ihaleye çıkıyorsanız ve bu ihale de hepsinde indirime gidilmesi lazım. Siz sadece bir kişiye indirim yapıp diğerlerinde artırıma gidiyorsanız bu şahsa özel yapılan birşeydir. Bunu kimse kabul edemez. Herkese eşit indirim yapılmış olsaydı bırakın suç duyurusunda bulunmayı alkışlardık. Bu dönem içerisinde herkes zarar gördü."
'BUYURSUN KAHVEMİZİ İÇSİN'
Başkan Bektaş'ı kahve içmeye davet eden Erkmen: "Belediye Başkanımız buyursun gelsin Kozlu Fatih Sitesinde oturuyorum. Kendisine de kahve ikram edelim. Ali Bektaş'ın nerede kaldığımla ilgili bir açıklama yapması kendi açısından yanlış olmuştur. Bazı şeyleri söylerken dikkat etmek ve araştırmak gerekiyor. Buna kafa yoracaklarına iddialara cevap vermiş olsalardı."

Editör: TE Bilisim