Çınartepe mahallesinde dükkanı bulunan Korkmaz Mobilya sahibi Murat Korkmaz'ın karayolları ve belediyeye ait yolun bozuk olmasından dolayı  tamir edilmesi için belediyeye ve kara yollarına ulaşmaya çalışsa da sonuç alamadı. 
Ardından işadamı Korkmaz, kendi imkanları doğrultusunda yolun altyapı ve üst yapı çalışmalarını yaptı.  Murat Korkmaz,  çalışmaların tamamlanmasının ardından kamuoyunun açıklamalarda bulundu. 
İşadamı Murat Korkmaz, yolların yapılması için  belediyeye ve karayollarına ulaşamadıklarını söyleyerek, en son bunun Zonguldak meselesi olarak görerek yatırım yaptıklarını söyledi.
Murat Korkmaz açıklamasında şunları söyledi;
''Orası benim dükkanımın önünden geçen karayollarına ve belediyeye ait bir yoldur. Diğer kamyonlar da o yolu kullanarak geçiyorlar. Başka geçiş yolları yok. Şuan yeni yolu kullanmadan kavşakdan dönünce benim yolumu kullanmak zorundalar. Altyapı çalışmalarından ve yağmur sularından kurtulmak mümkün olmadı. Sonra muhtardan mahalleli olarak rica ettik. Sonra o giderler bir yere bağlanmadı. İvedi çözümler üretildi. Sonra baktım sorun çözülmeyince rampadan başlayıp roman kardeşlerimizin olduğu yere kadar altına mıcır dökerek mikserle beton döktüm. Ayrıca yağmur sularını da birada topladım. Zonguldak'ın görsel anlamında önemli bir yerine yatırım yaptık. Tünelden çıkınca Zonguldak'ın en önemli yerine Zonguldaklı olarak yatırım yaptık. Bu Zonguldak meslesi. Biz zaten aradığımız kişileride bulamadık ya. 20 yıldır kendi binamızın önünü kendi imkanlarımızla yaptık. Ama artık önüne geçecek gibi olmadı. Bizde elimizden geldiği kadar yaptık.''
Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim