Bilindiği gibi Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada 'AK Parti'nin içinde hainler var.' ifadesini kullanmış ancak; isim belirmemişti. 
Alan; "Parti içi meselemiz bizi ilgilendirir. Biz yıllardan beri Zeki başkanım ile beraberiz. Hem siyaseten hem de ailevi. Bu konudan size malzeme çıkacağını sanmıyorum. Biz her sorunumuzu aşarız. Seçimi aldıktan sonra, hedeflerimiz büyüdü. İlk başta yolları konuşuyorduk. Şimdi insanımızın umutları yeşerdi. Zonguldak'a kim gelirse gelsin bu şehir değişmez algısını değiştirdik. Ekibimiz ile tam bir uyum içerisindeyiz. İnşallah Allah daim eder. O ne demiş, bu ne demiş'ten ziyade partideki hedeflerimizi artırmak istiyoruz." dedi. 

"YAPMAYINCA BİR ŞEY YAPMADI OLUYORUZ... BİRAZ SABREDİN" 

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da; "3 bin kişiye yakın teşkilatta arkadaşımız var. Bir kısmı basınla paylaşılıyor, bir kısmı bizim içimizde kalıyor. Yaptıklarımızın hepsi Zonguldak için yapılan işler. Teşkilât ayağında biz Genel Merkezimiz ile istisare halinde yaparız ve çalışmalarımıza devam ederiz. Teşkilatta hain var sorusu ne size ne bize ne de Zonguldak'a faydası var. Biraz sabredin. Mutlaka yanlışlarımız oluyor. Yapmayınca bir şey yapmıyor oluyoruz. Biraz sabredin. Biz her şeyi dışarıya açıklayamıyoruz. Şimdi Alaplı'da bir şey olmuş. Hemen hain mi arayacağız?" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim