Zonguldak 2. İcra Dairesi 2020/4829 nolu dosya nedeniyle , ruhsat sahibi Ali Kurt olduğu öğrenilen 67 ED 001 plakalı jip 16 Mart tarihinde yapılan ihale ile satıldı.

9 kişinin teminat yatırdığı ihalede, muhammen bedelin sadece  bin tl üzerinde olan 305 bin lira satılan aracın yeni sahibi Can Eliyazıcı oldu.

Piyasa değeri yaklaşık 600 bin tl olan 2012 Model, RANGE ROVER Marka jipin yarı fiyatına icradan satılması kafaları karıştırdı.

9 kişinin teminat yatırdığı ihalede fiyatın hiç yükselmeden 305 bin TL’den Can Eliyazıcı’nın sahibi olduğu CE Motora satılan RANGE ROVER marka jip Demir ailesi tarafından da kullanılmıştı.

9 kişinin teminat yatırmasına rağmen,  67 ED 001 plakalı 2012 Model, RANGE ROVER jipe, piyasa fiyatının yarısına sahip olan Can Eliyazıcı daha önce Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir’in danışmanlığını yapmıştı.

Seçkin Özdemir’in başkanlığı döneminde yapılan hurda hırsızlığı operasyonunda Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, zimmet suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alırken, o dönem danışmanı olan Can Eliyazıcı’ya 2 yıl bir ay ceza verildi.

Seçkin Özdemir’in belediye başkanlığını kaybetmesinin ardından Can Eliyazıcı otomobil alım satımını yaptığı CE Motor şirketini kurdu.

Editör: TE Bilisim