Kilimli Belediyesi olarak korunavirüs birilerini aldıklarını ve bu konuda içti dezenfekte çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Kamil Altun, coronavirüs ile savaş halinde olduklarını ve bu savaştan Galip çıkmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

İlk çekildiği mahalle ve sokaklarda hızlı bir şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Kamil altın şunları ifade etti:

HIFZISIHHA  KARARLARINI HARFİYEN UYGULUYORUZ

"Corona virüs nedeniyle vefat edenlere Rabbim rahmet eylesin. Kilimli Belediyesi olarak coronavirüs tedbirlerini alıyoruz ve  bu konuda çalışmalarımıza başladık. tüm mahalle ve sokaklarımızda,resmi kurumlarımızda dezenfekte çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Bu virüse karşı savaş açmış bulunmaktayız. Bu anlamda bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum özverili çalışmalarından dolayı. hızlı bir şekilde tüm mahalle ve sokakları mızea dezenfekte işlerini şu anda uyguluyoruz.
 kaymakamımız Sayın Nevzat taşdan da beraber tüm ilçemizde bulunan birim amirleri ve birim müdürleri ile ve toplantılar yapıp yaparak bu vatandaşlarımızı nasıl koruyacağımızı nasıl bilgilendireceğimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. çok şükür şu ana kadar iyi gidiyoruz. Umumi Hıfzıssıhha kararlarını hızlı bir şekilde uygulayarak vatandaşlarımızın bu süreci biraz daha rahat geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz."

VATANDAŞLARIMIZ KESİNLİKLE EVDEN ÇIKMASIN

Corona birisi mücadele için vatandaşların evden çıkmaması gerektiğini belirten filmi Belediye Başkanı Kamil Altun, "Bu anlamda vatandaşlarımıza aslında çok büyük özveri düşüyor. Bu bir hızla yayılmasını engellemek için lütfen temastan uzak kalınız ve evde kalın diyoruz vatandaşlarımıza" şeklinde konuştu.

PARK VE BAHÇELERDE Kİ OTURAKLARI GEÇİCİ OLARAK KALDIRILDIK

Park ve bahçelerdeki oturakları geçici olarak kaldırdıklarını belirten Başkan Kamil Altun, "Şu anda parklarımızı dezenfekte ettik maalesef üzülerek sürdürmeyen farklarımızda bunlar alıklarımızı kaldırdı ama geçici süreli bu belayı attığımızda tekrar onların yerine koyup vatandaşlarımız da tekrar eski mutlu huzurlu günler bizi kavuşacağınıza inancımız tam"dedi.

65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

Vefa destek grubu ile birlikte ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşın ihtiyaçlarını karşıladığını belirten Belediye Başkanı Kamil Altun, "vefa hattı kuruldu Burada vatandaşlarımızın gıda ihtiyaçlarını belediye olarak çok hızlı bir şekilde gidermeye çalışıyoruz. 65 yaş ve üstü kimsesiz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız öncelikli bunların bu talepte bulunmalarıyla hemen isteklerini yerine getiriyoruz."dedi.

BELEDİYEDE ACİL OLMAYAN İŞLERİ ASKIYA ALDIK, ÇÜNKÜ PERSONELİMİZİN SAĞLIĞI DA ÇOK ÖNEMLİ. BELEDİYEDE ESNEK ÇALIŞMA SİSTEMİNE GEÇTİK

Belediyede acil olmayan için askıya aldıklarını, Çünkü personelin sağlığında düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Kamil altın şunları söyledi:
"belediyede çalışmalarımızı kapsamında sadece acil olanları devam ettiriyoruz acil olmayan işlerimizi askıya aldık geçici olarak. Çünkü personellerimizin de sağlıklı bizim için önemli, onlarla da esnek çalışma saatleri ve nöbetleşe çalışma saatlerini uygulamaya başladık bu anlamda vatandaşlarımıza biter bize gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum".

Editör: TE Bilisim