Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’in Ak Parti’den Milletvekili adayı olabilmek için istifasının ardından yerine Merkez İlçe Başkanı olarak Hüseyin Yıldız atanırken bu atamanın ardından Ak Parti Merkez İlçe yönetiminin istifası istenmiş ve parti içinde kavgalara neden olmuştu.
“BU SEDER GALİBA TÜM SÜLALESİNİ İŞE KOYACAK!”
Yeni yapılacak Ak Parti Merkez İlçe Yönetime girerek Ak Parti Merkez İlçe Başkan yardımcısı olmak isteyen Yusuf Gülay hakkında öyle bilgiler ortaya atıldı ki bu kadarı pes dedirtti. 
Yusuf Gülay Ak Parti adını kullanarak kızı A.A’yı ALO 170’e, Oğlu M.A’yı Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ve eşi olan A.A’yı da Kredi Yurtlar Kurumu’nda işe koyduğu öğrenildi. Adı TTK’ya faiş fiyatlarla mal satmak ile anılan Yusuf Gülay’ın Ak Parti Merkez İlçeye başkan yardımcısı olarak girmeye çalışmasının altındaki neden olarak “Bu sefer tüm sülalesini işe koymak!” olduğu söyleniyor. Zonguldak’ta binlerce genç işsiz ve iş ararken Yusuf Gülay faiş fiyatlarla TTK’ya mal satması yine oğlu, kızı ve eşinin devlet kurumlarına nasıl girdiği sorgulanıyor. 
Yine AK Parti Merkez İlçe Yönetimine girmek isteyen Yaşar Gök’ünde çamaşır suyuna su katıp devlet kurumlarına sattığı iddia edilirken çocuğunu da FETÖ okullarından 17- 25 Aralık sürecinden sonra aldığı belirtiliyor. Yeni yönetime bu iki ismin girmek istemesi parti tabanında ise tepkilere neden oluyor.

Editör: TE Bilisim