Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçim döneminde kendilerine söz verdiğini ama kaç kez dilekçe verdiklerine rağmen yollarının yapılmadığını, çöplerinin toplanmadığını belirttiler.

“KİMSE BİZİMLE İLGİLENMİYOR!”
Elmas Televizyonu ekranlarından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve diğer yetkililere seslenen vatandaşlar; “Yollarımız berbat, Kozlu Belediyesi’nden şikayetçiyim. Kaç defa dilekçe vermemize rağmen hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Çöp konteynırlarımızın yetmemesi üzerine vatandaşlar çöplerini dere yataklarına atıyor. Yollarımız çok kötü. Ne itfaiye ne de ambulans gelebiliyor. Hastalarımızı çarşaflarla taşımak zorunda kalıyoruz.  Biz Kozlu Belediyesi’nden sesimizi duymasını istiyoruz. Muhtarımız yolların yapılacağını söylüyor. Ama iki ay geçti ne gelen var ne giden var” dedi. 

“BİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN!” 
19 Mayıs Mahallesi’nde yolların durumuna tepki gösteren sürücüler ise; Bu yolların hali nedir? Yetkililer bu yolları görmüyor mu? Arabanın her yeri parçalandı. Sanayiden çıkamaz olduk. Söyleyecek bir şey yok. Bizi bu hale kim düşürdüyse Allah belasını versin. Bu millet bunu çekmek zorunda mı?” dedi.

Editör: TE Bilisim