Katılanlar arasında Zonguldak Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İBB Sivil Toplum Kuruluşları'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, Maltepe Belediye Başkanvekili Savas Eroğlu, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,   Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İstanbul'dan çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve işadamı katıldı.


MHP TEŞKİLATI VALİ YARDIMCISI KONUŞURKEN ALANI TERK ETTİ!
Açılışta bütün İl Başkanları’nın konuşacağı belirlenirken, Zonguldak Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar siyasi partilerin İl Başkanlarının konuşmasını istemedi. Bunun üzerine il başkanlarının konuşma yapması programdan kaldırılırken, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in konuşma yapmasına MHP MYK Üyesi Murat Kotra tepki gösterdi. Karardan rahatsızlığını belirten Kontra MHP Teşkilatı ile birlikte alanı terk ederek gösterdi. 
Durumu Elmas TV Haber Müdürü Ergin Özkul’a değerlendiren MHP MYK Üyesi Murat Kotra; ”Bir siyasi partinin il başkanı bir açılışta konuşma yapıyorsa, diğer partilerin il başkanlarının da konuşma yapması gerekiyor. Biri konuşur diğeri konuşmasa orada sıkıntı çıkar. Sonuçta bu il başkanları illerinde genel başkanlarını temsil eden kişilerdir. İstanbul’da yapılan bir etkinlikte Zonguldak Vali yardımcısının bu tür işlere karışması anlaşılır bir şey değildir. Ben ilk defa böyle bir şeye şahit oldum” dedi.

Editör: TE Bilisim