ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nce, yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
‘’Başhekim Prof. Dr. Şenay Özdolap, Vali Tutulmaz’a ve Rektörümüze sağlık hizmetleri hakkında brifing verdi. Hasta hakları ve hasta memnuniyetinin öncelikleri olduğunu belirttti, amaçlarının merkeze başvuran hastalara güler yüzlü bir kabul, temiz bir ortam, süratli bir iyileşme süreci sağlamak olduğunu ifade etti.
Merkezin, 1.154.000 m2 alana kurulu olup 542 tescilli yatak kapasiteli olduğu, 20 yıla yakın geçmişiyle sağlık hizmetlerinin 24 saat kesintisiz verildiği vurgulandı. Ulusal ve uluslararası sağlık sistemi içerisinde referans bir sağlık merkezi olmak amacı taşıyan Üniversitemizin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, tüm branşlarda deneyimli kadrosuyla teşhis, tetkik, her türlü cerrahi girişim, yoğun bakım ve yataklı tedavi hizmetleri, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunması ayrıntılı olarak anlatıldı.’’

Brifingin ardından Vali Tutulmaz ve Rektörümüz Prof. Dr. Çufalı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde birimleri ziyaret ederek mevcut cihazlar ve hasta akışı hakkında bilgi aldı. Vali Tutulmaz, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi ve her türlü konuda desteğe hazır olduklarını belirtti. Ayrıca birim ziyaretleri sırasında bir müddet hastalarla sohbet edip, hastalara acil şifalar diledi.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Editör: TE Bilisim