Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, İl Jandarma Jandarma Komutanı Gönen Süslü, İl Özel İdare Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, İl Teknoji ve Sanayi Müdürü Yaşar Karaman, İl Kültür Müdürü Kemalettin Akçay  ve gazetecilerle beraber 22723 sefer sayılı trenle Gökçebey İlçesine hareket etti. Ardından Vali Tutulmaz Gökçebey İlçesinde muhtarla biraya gelecek. Son olarak Tutulmaz, orada Çanakçılar’ı ziyaret edecek.

Zongulda Devlet Demir Yolları Gar Müdürü Fikri Nacakcı: "Gökcebey-Zonguldak arasında çift hat banliyö hizmeti vermek istiyoruz. 

VALI TUTULMAZ: 'TREN SEFERLERIMIZI ARTTIRMAMIZ GEREKİYOR'

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada: "Kurulu bir düzen var, bu düzenden her yönü ile faydalanmamız gerekiyor. Filyos önümüzde önemli bir gelişme yeri, ulaşım için bir süreç bekliyor. Bu açığı tren yolu ile kapatmamız gerekiyor. Havalanı, Gökçebey'e kadar banliyö seferleri yarim saatte bir yapılabilir. Alt yapı müsait. Bugün geziyi turizm amaclı planladık. Farklı görüşleri beğeniye sunarak uygun şekilde bu değerlerden faydanlamamiz gerekiyor."

Editör: TE Bilisim