Bağımsızlık ve özgürlük yolunda, milletçe büyük bir fedakârlık, cesaret ve destansı kahramanlıklarla yürütülen milli mücadelenin önderi Atatürk; milletimizin kötüye giden yazgısını değiştirmiş, tarihe yön veren, çağa damgasını vuran, tüm yaşamını aziz milletimize adayan, büyük bir Komutan ve devlet adamıdır.

         Atatürk, yok edilmek istenilen bir milleti ayağa kaldırmış, milli mücadeleyi unutulmaz eşsiz zaferlerle taçlandırmış, sağlam temeller üzerinde yeni bir devlet kurarak, bizlere aydınlık ve güvenli bir gelecek armağan etmiş, çağdaş dünyanın yolunu açmıştır. 

         Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. Yılında bizlere düşen en önemli görev, büyük zorluklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet korumak, gözetmek, yaşatmak, aziz hatırasına sahip çıkarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çok çalışmaktır. 

         Büyük Türkiye Cumhuriyeti, güçlü bir devlet olarak Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın azim ve kararlılığı içerisinde, önemli kalkınma hamleleriyle çalışmalarına hızla devam etmektedir.

         Bu duygu ve düşüncelerle yaşamı, üstün liderlik vasfı, düşünceleri, engin öngörüsü, barışçıl tutumu ve tarihe mal olmuş başarılarıyla milletimizin ve tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, yakın silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.  

Editör: TE Bilisim