Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim Sen Şube başkanı Şahin Ören, Türk Haber Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek, Türkiye Enerji Sen Şube Başkanı Selami Yoğurtçu, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Arzu Kara, Türk Diyanet Vakfı Sen Şube Başkanı Halil Korkmaz, Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Mithat Bağcı, Türk Ulaşım Sen İl Başkanı Dinçer Kamış, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı ziyaret etti.

"HASTANE YERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ"

Bacıoğlu, "Bizler Türkiye Kamu Sen olarak Hak yolunda, Haktan ayrılmadan, hak alma mücadelesi vermeye çalışan bir sendikayız. En büyük temennimiz kamu kurumlarında yaşanan ufak tefek sıkıntıların çözüm bulmasıdır. Kamu kurumlarında çalışan tüm arkadaşlarımızın amacı huzurlu bir şekilde, Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet etmektir. Tabi bunları temenni ederken de diğer yandan kamu kurumlarında bir çok sıkıntılarla karşı karşıyayız. Genel merkezimizin siyasi iradesi ve istişareleri ile sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. Ben sizin Zonguldak'ımıza gelir gelmez yaptıklarınız ile ciddi manada hizmetimizin olacağını düşünüyorum. Öncelikle Hastane yeri ile ilgili girişiminizin bir an önce sonuçlanmasını ve şehrimize artık yakışır bir hastanenin özellikle Türk sağlık Sen tarafından Valiliğimize iletilmiş olan kompleks bir hastanenin şehrimize kazandırılması yöndeki çabalarınızı takdirle karşılıyoruz" dedi.

Vali Çınar'da, "Kadir Bacıoğlu'na hastane yerinin uygun olup olmadığını sorarak fikir aldı. Kadir Bacıoğlu ise Hastane yerinin uygun olduğunu belirtti.

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Arzu Kara'da "Sizin için uygun olan Hastane yeri bizim içinde uygundur" dedi.

Vali Çınar, "Devletin zaten sorunu yok. Sorun şehirde para hazır, her şey hazır, niyet var, yer konusu çözülememiş" dedi.

Editör: TE Bilisim