Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ilimiz turizm altyapısının güçlendirilmesi, zenginleştirilmesi amacına yönelik olarak Kdz. Ereğli Kayalıdere Şelalelerinde ve kamp yeri/seyir terası yapılması düşünülen mevkide incelemelerde bulundu. Vali Tutulmaz’ ın incelemelerine Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü İdris Tetik, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Meteoroloji Müdür Vekili Turhan Şalvarcıoğlu ve il genel meclis üyeleri katıldı.
Vali Tutulmaz ardından beraberindekilerle birlikte 1100 rakımlı Acısu Meteoroloji Radar İstasyonunu ziyaret etti, incelemelerde bulundu. 

Yetkililerden çalışmalarına yönelik detaylı bilgi aldı. Kolaylıklar ve başarılar diledi. Vali Mustafa Tutulmaz, Ereğli Armutlucuma' da köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlık müessesesinin önemini vurgulayan Vali Tutulmaz, muhtarlarımızın dile getirdiği ihtiyaç ve talepleri dinledi, toplantıya katılan il müdürlerimizden taleplerin değerlendirilmesini istedi.
Vali Mustafa Tutulmaz, yapım çalışması devam eden Ereğli Devrek yolunda incelemelerde bulundu, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Mustafa Tutulmaz, İl Özel İdaresince BSK olarak yapılan 5300 metre uzunluğundaki Hanyanı - Kaleoğlu-Beycuma bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Tutulmaz personel ile sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilisim