Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ve maden şehitleri Derneği başkanı Çetin Yiğit, Vali Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası konuşan Çiloğlu şunları söyledi; "Valimizi ziyaret edememiştik. Hem ziyaret amaçlı hem de derneğimiz hakkında bilgiler verdik. Ziyaretimiz çok samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşti. Vali beye üç konuyla ilgili bilgiler verdim. Birinci projemiz eğitimle alakalı konuydu.
Her yıl Çaycuma'da, Çaycumalılar buluşuyor etkinliği yapıyoruz. Bu etkinliğe Çaycuma dışından bir çok katılım oluyor. Eğitim kapsamında çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi hemşerilerimizi Çaycumalı öğrenci arkadaşlarımız ile buluşturacağız. İkinci konumuz ise, Zonguldak' a geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu gelmişti. Bizlere üç tane milli park sözü vermişti. Bunlardan biri de Çaycuma Çayırköyüne yapılacaktır. Bu konu hakkında Valimizi bilgilendirdik. Bir diğer konu ise, Çaycuma'da mülkiyet sorunumuz vardı. Bu konuda Valimizi bilgilendirdik" dedi.

Diyabetliler Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ise şunları söyledi; "Zonguldak'ta biz de sağlık hizmetleri veren bir sivil toplum kuruluşuyuz. 24 Kasım Dünya Diyabetler günü de çeşitli etkinlikler yapacağız. Etkinlikler kapsamında Vali beyi bilgilendirdik. Ziyaretimiz olumlu geçti" dedi.

Editör: TE Bilisim