Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Recep Ocak, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Çınar'ı ziyaret etti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Recep Ocak, vali Çınar'ın makamına yaptığı ziyarette, "Kendisine hoş geldin ziyaretine geldik. Kendisi bizi oldukça güzel bir şekilde karşıladı. Ben bu konuda sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Alaplı'mızın önemli sorunlarından bahsettik. Organize Sanayi bölgesi ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalardan bahsettik. Organize Sanayi bölgemizin alt yapısı inşallah yıl sonu itibariyle bitireceğimizi belirttik. Sayın valimizin aslında bugün öğleden sonra Alaplı'ya bir ziyareti vardı. Ancak Şehir dışında acil işi çıktığından dolayı daha sonra Alaplı'ya ve Alaplı'daki organize Sanayi bölgesini ziyaret edecekler. Alaplı'da yapmış olduğumuz ıslah organize Sanayi bölgesi ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdik. kendileri de bu konuda özellikle sanayi atılımları ile ilgili destek olacaklarını söylediler. İnşallah Valimiz önümüzdeki hafta bu anlattıklarımızdan dolayı bölgemizi ziyaret edecekler hem olayları yerinde inceleyecekler kendilerine bu vesileyle çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi odası başkanı Rıfat Sarsık ise ilçe sorunlarından bahsettiklerini belirterek, "Sayın valimize yöremizin bazı sorunlarını anlattık. Ve içeride görüşmelerimiz olumlu geçti diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde sayın Valimiz bizleri bölgede ziyaret edeceklerini belirtti" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim