Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çatalağzı AK Parti Belde Başkanı Kerem Güneş ve Muslu Belde Başkanı Hayri Kabadayı ile birlikte önce Devlet Demir Yolları 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin' i, ardından Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı İlker Met' i ziyaret etti.

Ulupınar, DDY 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin' i Çatalağzı Garı ile beraber Kazköy ve Muslu istasyonlarındaki eksikliklerin giderilmesi için ziyaret ettiklerini söyledi. Çatalağzı Garında bulunan yolcu bekleme peronunun üzerinin kapanması, üst geçidin tadilatı, hemzemin geçitlerindeki kauçuk kaplamanın değişmesi veya onarılması, Kazköy ve Muslu istasyonlarına bekleme kabinleri, aydınlatılması, bölgedeki DMU 2'li tren seferlerinin arttırılması ve tren geçişleri sırasında hemzemin geçişlerde tekerlekli araçların bekleme sürelerinin düzenlenmesi taleplerini ilettiklerini belirten Özcan Ulupınar, bölge müdürünün inşaat emlak şube müdürü Ergün Ekşi' yi çağırarak istekler yönünde çalışmaların yapılarak yardımcı olunması yönünde talimatını verdiğini dile getirdi.

DDY' den, yine başkanlarla Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne gittiklerini ve orada genel müdür yardımcısı İlker Met ile görüştüklerini ifade eden Ulupınar, İlker Met' e Çatalağzı ve Muslu bölgesinin nüfus ve sosyo-ekonomik durumunu aktardıklarını, bu bağlamda kendilerinden gerekli etüt ve fizibilite çalışmalarının yapılarak bölgeyeşube açılması bakımından değerlendirilmesi hususunda bölge insanının talebini ilettik dedi. 

Editör: TE Bilisim