Kalabalık partili topluluğuna hitaben yaptığı konuşmada, kendisinden önceki konuşmacılar gibi ağırlığı 2023 Genel Seçimleri’ne ayıran Uçar, AK Parti olarak 2023’e gümbür gümbür gittiklerini ifade etti. Kendisinin, AK Parti kurulduğu günden bu yana Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olduğunu kaydeden Uçar, bugün de partilerinin milletvekili olarak büyük bir sorumluluğu üstlendiğini belirterek; “Partimizin milletvekilleri olarak hepimiz sahadayız ve çalışıyoruz. Birer partili olarak hepimizin ortak görevi Recep Tayyip Erdoğan’a yük olmak değil onun yükünü hafifletmektir.”, dedi.
Bir buçuk yıldır vergilerini bile toplayamayan devletin, memurların ve emeklilerin maaşları başta olmak üzere hiçbir ödemesini aksatmadığını kaydeden Uçar; “Bu da Sayın Erdoğan’ın çaresizlik içinde olmayan bir lider olduğunun göstergesidir.”, diyerek şu görüşleri paylaştı:
“Bugün AK Parti’nin güç kaybettiğini iddia eden bazı malum çevreler var. Hiçbirine inanmayın, aldanmayın. AK Parti’nin oy kaybettiğini gösteren anketlerin hepsi hikaye. 2023’te bir kez daha ve rekor oyla yeniden iktidara geleceğiz.”
Konuşmasında Türkiye’nin ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu belirten Uçar; “Bunu yalanlayamayız. Ekonomik alanlarda sorunlarımız var. Ama bu sıkıntılar tüm dünyada var. Biz sıkıntı yaşadığımızı inkar etmiyoruz. Ülkemizi bu ekonomik sıkıntılardan kurtaracak olan da yine biziz. Bu sorunlar sadece Türkiye’nin sorunları değildir.”
Konuşmasında CHP’li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı’nın eleştirilerine yanıt vermesi beklenen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, kendilerini muhatap almayacağını belirterek; “Sevgi, barış ve dostluktan bahsedenler bunu ne kadar gösteriyor, bunu hepimiz iyi biliyoruz. Kendisinin laflarına cevap verip onu muhatap almayacağım.”, dedi.

Editör: TE Bilisim