Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Demirel, kurban derilerinin bağışlanmasıyla ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu.

KURBAN DERİLERİNE İHTİYAÇ VAR

Demirel, "Türk Hava Kurumu Zonguldak şubesi olarak Zonguldak'ta Türk Hava Kurumu'na yakışır bir şekilde kurban derisi toplama faaliyetlerini yürüteceğiz ve bu sene ilk defa Zonguldak merkeze ağırlık vermek istiyorum. Sebebi de Zonguldak'taki hayırseverlerin kurban derilerini bize ulaştırması bakımından bu çok önemli ve gerçekten bu kurban derilerinin bize ulaşması hem kurumumuz hem ülke için çok önemlidir. Sebebi ise, yangın söndürme uçakları ormanlarımızı daha önce Ruslar tarafından kiraladığımız uçaklarla söndürüyordu. Şimdi kurumumuz tarafından satın alınan uçaklar ile söndürülüyor. Bu anlamda bu bağışlara ihtiyacımız var. Kurum olarak Sağlık Bakanlığı hava ambulansı işlemlerini de, yine kurumumuz vasıtasıyla yürütüyoruz.''

MODEL UÇAK KURSLARI DÜZENLİYORUZ

''Türkiye'deki bütün illerde kurumumuz vasıtasıyla Öğretim dönemlerinde öğrencilere model uçak kurslarını düzenleyen yine bizleriz. Onun için vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması ve bizlere bu konuda yardımcı olması gerekiyor. Onun için gene bilhassa söylüyorum lütfen kurumumuza sahip çıkalım. Bu kurum bizim kurumumuz ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Atatürk'ün kurduğu bu kuruma destek olmamız açısından bu çok önemlidir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim