Açıklamaya İl Başkanı Demirköse’nin yanı sıra parti yetkilileri ve üyeleri katıldı. İl Başkanı Demirköse’nin açıklaması şöyle; “Maden şehitleri yakınlarının tarih sınırlaması olayının kaldırılmasını özellikle söylüyoruz. Senede bir iki sefer anma programı ile şehitlerimizi anmak saygısızlıktır. 
Filyos Projesiyle ilgili çalışmaların hızlanması gerekiyor. Tersane bölgesinde tek imza kaldı. Bu imzayla beraber birçok insan buradan ekmek yiyecek. 5 yıl sonra Filyos, Bartın’dan büyük bir konumda olacak. 
TTK’nın kapanmaması için 3 bin kişinin alınması gerekiyor. TTK Zonguldak için bir servettir. TTK’nın kapanması gibi bir düşünce akıllardan silinmelidir. 
Kentsel dönüşüm, Zonguldak’ta içi beşi yıkıp Onbeşi değerlendirmek olarak görülüyor. Kentin yayılması kamu binalarından başlar. Kamu binaları Zonguldak’ta şehir merkezinde. Bunun önüne geçilmeli. 
Son günlerde MHP üzerinden de eleştiriler var. Gökçebey İlçe Başkanımız bizim hala yanımızda. Basında bir bilgi kirliliği yaşanıyor. Konunun muhataplarına sorarak doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. 
Biz 3 bin üye yaparken kimse duyurmuyor, bir istifa olunca deprem olmuş gibi davranılıyor.” İfadesine yer verdi. 


(Haber: Ekrem AÇIKGÖZ)

Editör: TE Bilisim