Zonguldak'ın 19 mahallesinde rutin hizmetlerin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdüğüne vurgu yapan Başkan Vekili Cansız, TOKİ’nin Lavuar Alanı Projesi’nden çekilmesinin söz konusu olmadığını, bu tür iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.
“ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYORUZ”
Zonguldak Belediye Başkan Vekili İbrahim Cansız, "Zonguldak belediye başkanımız projelerin takibi için Ankara'ya gitti. Dün Çarşamba günü göreve vekaletim başladı ve bugünde devam ediyor. Belediyemizin çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Temizlik ve Fen işlerinden mühendis arkadaşlar, temizlik işleri müdürü ile yollarda bazı arıza olan yerleri tespit ettik. Arızaların giderilmesi için değerlendirme yaptık. Temizlikle ilgili birkaç konu vardı onları değerlendirdik. İnşallah bugünde yine aynı şeylere devam edeceğiz. Birkaç yerde gidip çalışmaları yerinde görmemiz gerekiyor. Bizlerde gidip yerinde inceleme yapacağız. Mahallelerimizde betonlama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz hizmet ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamak için aralıksız çalışıyor" dedi.
“TOKİ, LAVUAR ALANI’NDAN ÇEKİLMEDİ”
Zonguldak Belediye Başkan Vekili İbrahim Cansız, “TOKİ, Lavuar Alanı Projesi’nden çekildi” yönündeki iddiaları da yalanladı.
Cansız iddialarla ilgili verdiği bilgilerde, “Böyle bir şey söz konusu bile değil. Şayet iddia edildiği gibi çekilme olsaydı bizim haberimiz olurdu. Biz duymadık ve bilmiyoruz. Projenin yapıldığını ihale sürecine girileceğini biliyoruz. Çekilme diye şu ana kadar hiçbir şey yok. TOKİ emek verdi orada. Projeler hazırlandı ve 5-6 aydır bunlarla ilgili çalışmalar oldu. Hocalar geldi gitti, şehir plancıları gelerek planlamalar yapıldı. Bu saatten sonra TOKİ'lerin iptal etmiş olması çok mantıksız bir şey. Asılsız bu tür iddiaların üzerinde durmaya bile gerek yok. TOKİ bu kadar emek verdi projen niye çekilsin ki!" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim