“Kimi yatak odasında yakaladınız da, ‘Yatak odasından siz çıkın’ diye cevap veriyorsunuz”  diyen Selvi Tığ, Tığ ailesinin bir gelini olarak Ali Rıza Tığ’ı kınadı.
NOT: Şimdi Ali Rıza,  gazetecilerin toplantı yaparak kendisini bitirme kararı aldığı yalanlarıyla yine algı oluşturmaya çalışarak kendisine kumpas kurulduğunu iddia edecektir. Herkese belden aşağı saldırıp, karşılık gördüğünde köşelerinde mağdur edebiyatı ve akla hayale gelmeyecek deli saçması kurgularla insanları yanıltmayı alışkanlık edinen Ali Rıza, Selvi Tığ bizi aradı, açıklamasını gönderdi. İnanmıyorsan HTS kayıtlarını Yunus Emre'den iste!)
**
İşte Selvi Tığ’ın o açıklaması;  (İmla hatalarına dokunmadan yayınlıyoruz)
“Çirkin ve ahlak dışı yazılarına cevap veriyorum”
Sayın Ali Rıza Tığ
Ben Selvi Tığ, Evrensel Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneğinin Denetim Kurulu Başkanı ayrıca Tığ ailesinin bir gelini olarak bizim için yazmış olduğunuz çirkin ve ahlak dışı yazınıza cevap vermek istedim.
“Beni de kara listeye ekle”
Biz kimsenin yatak odasına girmiyor mahkemelik olmuyor korunmak için develtinizden koruma talep etmiyoruz .Gönüllü insanların oluşturduğu bu derneğe dilinizi uzatarak çirkin haberler yapacağınıza bizlere destek vererek Zonguldak insanı için faydalı olmaya çalışın.
 Derneğimizin yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaman başta olmak üzere içerde bulunan gönüllü insanlardan birine bu tür ahlaksızca sözlü saldırılara devam etmeyi sürdürürseniz Tığ ailesinin bir gelini olarak benide karsinizda olan insanalr listesine ekleyebilirsiniz .
“Kimi yatak odasında yakaladınız da, ‘Yatak odasından siz çıkın’ diye cevap veriyorsunuz”
Başka bir basın kuruluşlarına sözlü saldırıda bulunduğunuz için sokak ortasında bir bayandan dayak yiyen biz değiliz.
Kadınlarımız her zaman bir annedir , kadına saygısı olmayan kendi annesinede saygısı olmaz.
Kisilerin özel hayatlarını sayfalarıniza taşıyarak gazetenizi ayakta tutmaya çalışmak bir basın kuruluşuna yakışmayan en çirkin davranıştır .Yıllardır Zonguldak insanın sayesinde ayakta kaldığınızı sizlere hatırlatırim, Cenazelerde düğünlerde insanla olur bunu hiç bir zaman unutmayın .Şimdi ben Tığ ailesinin bir ferdi olarak sizlere soruyorum derneğimizde bulunan kimi birilerinin yatağında yakaladınızda yatak odasından hatta siz çıkın diye haber yapıyorsunuz .
“Başarısızlıklarını bel altı vurarak örtmeye çalışmayın”
Başarısızlıklarınızı bel altı vurarak örtmeye çalışmayın .Bir asker uğurlama haberini dahi bu magazin haberidir boş işlerle uğraşmayın iş yapın diye dile getiren yine sizin calisaniz olan Öznur hanım degilmiyizdi ,bir asker annesi olarak Öznur hanımın köşesindeki bu yazıyı okudugumda askerlik gibi kutsal görevin sizin tarafinizdan nasıl hiçe sayildigina tanık olmuş ve yaptığınız haberden bir aile ferdiniz olarak ve bir asker annesi olarak utanç duyduğumuda söylemek isterim.
Vatan sevgisi herşeyin üstündedir asker uğurlaması bir anne ve hepimiz için gurur kaynağıdır .
“Bir kadını kıskanacağınıza yardım alın”
Zonguldak ilinde uzun yıllar takip ettiğim tarafsız yayıncılığına ,mücadeleci ruhuna hayran kaldığım hem cinsim olan Alev Hanım'ın basarılarını kiskanacagıza onun gibi düzgün yayıncılık ilkesini kendinize görev edinmenizi eksik olduğunuz yayinciliginizda kendisinden yardım istemenizi tavsiye ederim çünkü buna çok ihtiyacıniz var .Kişilerin özel hayatları ailesini ve kişinin kendisini ilgilendirir ben bile sizin ailenizin bir ferdi olarak gazetenizi okumayalı çok uzun süre olmustur .Böyle haberler size prim kazandırmaz tam tersine bu ahlak dışı yazılar yüzünden bir gün duyarlı olan bir yetkili size gel bakalım senin derdin ne diye sorar .
“Sizin gibi ahlaksız yazıları sayfalarına taşıyan herkesin karşısındayım”
Sayın Aliriza Tığ bende bu şehrin bir ferdi olarak siz ve sizin gibi çirkin ahlaksız yazilarini sayfalarına taşıyan herkesin karşısında olduğumu söylüyor bundan sonrada derneğimizle ilgili herhangi sözlü saldırı gelirse dernek çalışanı olarak değil sizin anladiginiz dilde sizin bir aile ferdiniz olarak daha ağır cevaplarla karşınızda olacağımı belirtiyorum Halkımıza derneğimiz adına saygılarımı sunuyoruz ...
Denetim Kurulu Başkanı
Selvi Tığ
*
Ali Rıza Tığ, ne yazmıştı;
Yatak odası!

Özel hayatlarında daha rahat hareket etmek isteyen bir kesim bize, “Kimsenin yatak odasına girme” diye çağrı yapıyor.

Bu çağrıyı yapanlara yanıt veriyorum:

“Biz kimsenin yatak odasına girmiyoruz. Siz de girmeyin. Hatta çıkın!” (TEMPO GAZETESİ)

Editör: TE Bilisim