Zonguldak Türkiye Değişim Partisi(TDP)1.olağan kongresi bugün Şirinler pastanesinde yapıldı.

Divan kurulunu TDP İl Başkanı İlyas Türkoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Kılıç ve Güler Güneş oluştururdu.

Kongreye Türkiye Değişim Partisi(TDP) Yerel Basınlardan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz, İl Başkanı Sibel Güneş, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

Tek liste seçime giren Türkiye Değişim Partisi(TDP)İl Sibel Güneş, yeni Başkanı oldu.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz;

‘AKP mühürü almak için yola çıktık’

Kongreye Türkiye Değişim Partisi(TDP) Yerel Basınlardan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz,”Bülent Ecevit’in şehri Zonguldak’ın bize emanetidir. Sizler siniz bizleriz. Genel Başkanımız Sarıgül önderliğinde kurulduğunda bir söz verdik. Ankara’ya zaman tüketmeye değil Akp hükümetinden mühürü teslim almak için bu yola çıkacağız demiştik. 95 günde 61 ilde örgütlemeyi tamamladık. Bugün Zonguldak’ta yapıyoruz. İzmir’de İzmir kongresini yapıyor”dedi.

TDP İl Başkanı Sibel Güneş;

Zonguldak Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sibel Güneş, “Öncelikle kongremize başlamadan Pusula gazetesine yapılan saldırıyı kınıyoruz. iktidarımız da millet ne derse o olacak. Kadınlarımız söz sahibi olacak. Kadın hem ailenin hep toplumun eğitici toplumudur. Kadınlarımızı partimizin çatısı altında görmek bizi mutlu edecektir. Yarı tek adam rejimiyle başlanmıştı. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz”diye konuşuldu. 

İşte Tdp İl Başkanı Sibel Güneşin yönetim listesi

Editör: TE Bilisim