Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından düzenlenen 'Üniversite Tanıtım Günleri' kapsamında Karabük Kares AVM'de 12 Temmuz Çarşamba günü tanıtım standı açıldı.  

11 Haziran Salı günü açıklanan LYS sonuçlarından sonra Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan çeşitli Alışveriş merkezlerinde üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere yönelik üniversite ve meslek tanıtım stantları açıyor. 25 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan 'Üniversite Tanıtım Günleri' etkinliklerinin ilki Karabük Kares AVM'de gerçekleştirildi.

BEÜ tanıtım standını gezen ve üniversite hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler tercih etmek istedikleri bölümler hakkında detaylı bilgiler aldıklarını ve tanıtımın kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından düzenlenen 'Üniversite Tanıtım Günleri' 13-14 Temmuz Ankara Anfa Altınpark, 16-18 Temmuz İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, 19 Temmuz Karadeniz Ereğli Özdemirpark AVM, 20 Temmuz Sakarya Serdivan AVM, 21 Temmuz Bolu Esas14Burda AVM, 22 Temmuz Düzce Krempark AVM'de belirtilen tarihlerde gün boyu sürecek.

Editör: TE Bilisim