Rüzgarlı Mahallesi sakinleri yapılmayan ve bozuk olan yollara tepki gösterdi.

Merkez Rüzgarlı Mahalle sakilerinden Telat Artuk isyan etti.

Telat Artuk, hastane yollarının bozuk olduğunu ve özellikle hamile kadınların zorluk çektiğini belirterek, "Bir an önce bu yola asfalt dökülmesi gerekiyor. Burası hastane yolu ancak şuan ki durumu oldukça elverişsiz. İki can taşıyan kadınlar bu yolu kullanıyor. Yaşadıkları sarsıntı onları hırpalıyor. Yazık değil mi? Biz, bunlara şahit olurken üzülüyoruz. Yollarımız yapılsın. Belediye başkanımız ve muhtarlarımız sadece seçim zamanı oy istemek için buraya geliyorlar. Sonra bizi unutuyorlar. Oyu aldıktan sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna mantığı ile hareket ediyorlar" ifadelerini kullandı.

"ZATEN NE KAZANIYORUZ?"

Öte yandan rüzgârlı hattında çalışan dolmuş şoförleri de bozuk olan bu yolların bir an önce asfaltlanmasını istedi. Sanayiden çıkamadıklarını belirten şoförler, "Zaten ne kazanıyoruz da aldığımız parayı sanayiye veriyoruz?" şeklinde sitem ettiler.

"SÖKÜYOR, YIKIYOR, PARALARI BAŞKA YERLERE HARCIYOR"

Belediye Başkanı Akdemir'e tepki gösteren mahalle sakinleri, "Hiç memnun değiliz, çalışmıyor! Belediye başkanımız ancak söküyor, yıkıyor, paraları başka yerlere harcıyor. Aynı yerde duruyoruz aynı yerde sayıyoruz. Gören göz kılavuz istemez. Zonguldak değil de sanki köy yeri, her yer köstebek yuvası. Allah sonumuzu hayır etsin" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim