Bozkurt açıklamasın da: "Zonguldak Belediye Başkanı seçim döneminde vatandaşımız ülkemizin en pahalı ikinci suyunu kullanıyor, hemşehrilerimiz mağdur ediliyor diyerek bir kampanya yürütmüştür. 
Seçilince ise mağdur eden kendisi olmuştur. Gönül belediyeciliği parolasıyla yola çıkanların vatandaşımıza ne kadar uzak ve gönülsüz hareket ettiği ortadadır. Suya ihtiyacın önem arz ettiği pandemi sürecinde suya zam yapmak, ekonomi yönetiminin altında ezilen vatandaşımızın cebine göz dikmek, akla mantığa sığan bir iş değildir. İnsafa davet ediyoruz. 
Bu bir zam değil, fiyat güncellemesidir demek insanımızın aklıyla alay etmektir. Mevcut suyun tonuna yapılan %23’lük zamma ilave olarak 2TL’lik sayaç okuma bedeli %7’ye tekabül ettiği için toplam zamda %30’u buluyor. Coronavirüsle mücadele ettiğimiz süreçte yapılan bu zam uygun değildir. Akla ve mantığa sığmaz, kabul edilemez.
İnsanımız, esnafımız zor durumdadır. Şu zamanda yapılması gereken işi kolaylaştırmak olmalıdır. Birçok belediye bu dönemde şartları göz önüne alarak fedakârlık yapmaya çalışırken biz maalesef vatandaşımıza cefa çektiriyoruz. Seçim döneminde söz verdiği arkadaşlarının, dostlarının, mensubu olduğu partinin gençlik kollarının mensuplarını rahatça işe alanlar, makam arabasını yenileyenler, belediyenin giderini arttıranlar anlayış bekleyemez, beklememelidir.
Takdiri kamuoyuna ve vicdanı olanların vicdanına bırakıyoruz."

Editör: TE Bilisim