Spor Toto 2. Lig'de hafta sonu oynanacak Karagümrükspor karşılaşması öncesinde yapımı devam eden 3 bin kişilik kapalı tribün inşaatı nedeniyle Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulunuldu.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un iç saha da maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 3 bin kişilik kapalı tribün inşaatı devam ediyor. 10 Eylül Pazar günü oynanması planlanan Karagümrükspor maçı öncesi, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Okan Çakıroğlu ve Hasan Avcı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan kapalı tribünlerde incelemelerde bulundu.
Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu ve Hasan Avcı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'a stattaki eksikliklerin giderilmesini söyledi. Maçların oynanması noktasındaki kararın ise perşembe günü Vali Ahmet Çınar yönetiminde toplanacak olan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında verilmesi bekleniyor. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, maçların oynanması konusunda aksilik görülmediğini söyleyerek, "Emniyet açısından herhangi bir maçın oynanmasına engel olacak bir konu var mı yok mu? O gün maç oynanacağı sırada nasıl önlemler alınır? Emniyet teşkilatımız bununla ilgili incelemelerde bulundular. Bizler de onlara eşlik ettik, gerekli önlemleri aldık. Onların sekreteryasında bir yazışma yapılacak şimdi. 13 il müdürlüğü kurumu görüş belirtecek. Maçların oynanması noktasında karar Vali Ahmet Çınar yönetiminde perşembe günü toplanılacak İl Spor Güvenlik Kurulu'nda verilecek. Şu anda maçların burada oynanması için çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi dolaplarımız geliyor, içeride çalışmalarımız devam ediyor. Sürekli firma sahipleri ile görüşmelerde bulunuyoruz. Şu an için bir aksilik gözükmüyor" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim