Sedat Peker'in çeşitli Twitter hesapları vasıtasıyla yayınladığı erkek erkeğe ilişki görüntülerinin yankıları sürerken, Peker cephesinden Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük'e yönelik yeni iddialar geldi.

Sedat Peker'in, İhlas Grubu'nun üst yöneticilerinden olan Rasim Kaan Aytoğu ile ilgili olduğunu öne sürdüğü görüntüleri yayınlamasının yankıları sürüyor. Twitter üzerinden yayılan görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ve kamuoyunun gündemine otururken, Sedat Peker cephesinden yeni görüntüler servis edileceği duyuruldu.
CEM KÜÇÜK'ÜN KIBRIS TATİLİNE GÖNDERME YAPTI
Sedat Peker, Fred'un talebesi isimli yeni hesaptan yaptığı iddalar gündeme bomba gibi düştü. Peker, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ü hedef aldığı paylaşımlarında 2015 yılında Kıbrıs'te çekilen görüntüleri servis edeceğini duyurdu. 

"NASIL ÇIKACAKSIN İNSAN İÇİNE"
Peker'in Freud'un talebesi isimli hesaptan yaptığı açıklamalardaki iddialar dikkat çekti. 
"...Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!

Sizi rezil edeceğim. Ailenizin, çocuklarınızın yüzüne bakamayacaksınız. İnsan içine çıkacak haliniz kalmayacak. Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor elinde bir şey yok diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın?

Mesajım sadece Cem Küçük’e değil, o ilk kurbanım olacak. Ama bazı gazeteci müsveddeleri ile de görülecek hesabım var. Ulan kahpeler karınızın koynundan kalkıp otel köşelerinde erkek erkeğe yaptığınız kepazelikler gizli kalacak mı sandınız? Sizi rezil rüsva edeceğim az sabredin.

"AKLINIZIN ALAMAYACAĞI VİDEOLAR VAR"
Sanıyorsunuz ki hesap askıya alınınca başka hesaptan yeni videolar yayınlanamayacak. Sizin sonunuz kibrit kutusuna girmek. Allah’a and olsun ki hepinizi dansöz gibi oynatmadan ölmeyeceğim! Aklınızın almayacağı videolar var. Hepsini yayınlayacağım."

CEM KÜÇÜK İSTİFA MI EDİYOR
Peker'in iddialarından sonra gözlerin çevrildiği Cem Küçük cephesinden ise çarpıcı bir yazı geldi. Küçük, Türkiye Gazetesi'ndeki köşe yazısında emekli olabileceğini ima eden bir köşe yazısı kaleme aldı. İşte Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

"Gerçekten de öyle. Yaşı ilerlemiş insanlara sorun, o yaşa nasıl geldiler hatırlamıyorlar bile. 40, 50, 60, 70 derken ömür bitiyor. Kimin ne zaman öleceği de belli değil...
 
O yüzden bu hayatı iyi yaşamak lazım. Tabii iyi yaşamaktan kasıt ne? Yüz sene önce insanların şimdiki şart ve teknolojileri yoktu. Bundan yüz sene sonra nasıl bir imkân olacak bilmiyoruz...
Eflatun’un dediği gibi; hayata fazla hazırlanmaktan insanlar onu yaşayamıyorlar... Bugün yaparım, yarın yaparım diye diye vakit gelmiyor...
 
Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.
Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor."

Editör: TE Bilisim