Zonguldaklı İş adamı Sıtkı Velioğlu’nun intihar etme sebeplerinden birinin de Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve onu destekleyen müteahhitlerin olduğunu iddia eden Birinci; “Adamın kafasına sıktırmak zorunda kaldılar, çocuk kendi kendini vurmadı, çocuğu vurduran bunlar. Emniyet Müdürüne bunların hepsini söyledim. Çıktıktan sonra Allah'ın izniyle mahkemede sonuna kadar savcılara, hâkimlere yine yasaların vermiş olduğu çerçevesindeki yetkilere göre, kararlar doğrultusunda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kozlu'yu bunlara bırakmayacağım” dedi.  

“SITKI VELİOĞLU BUNLARIN YÜZÜNE KAFASINA SIKMAK ZORUNDA KALDI!”

Zonguldak’ta kafasına sıkarak intihar eden iş adamı Sıtkı Velioğlu’nun da Ali Bektaş ve onu destekleyen müteahhitler yüzünden intihar ettiğini iddia eden Birinci; “1001 liranın üstündeki parayı yasal olarak banka hesaplarına yatması gerekirken 1.700.000 TL'lik Sıtkı Velioğlu'nun bile Belediyeye S plakası ile ilgili yatırdığı parayı, yine meclis üyesinin paravan şirketine defaten elden ödemesini yaptı. Adamın kafasına sıktırmak zorunda kaldılar, çocuk kendi kendini vurmadı, çocuğu vurduran bunlar. Emniyet Müdürüne bunların hepsini söyledim. Çıktıktan sonra Allah'ın izniyle mahkemede sonuna kadar savcılara, hâkimlere yine yasaların vermiş olduğu çerçevesindeki yetkilere göre, kararlar doğrultusunda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kozlu'yu bunlara bırakmayacağım” dedi.

“KOZLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM!”

Gelecek dönemde Kozlu Belediye Başkanlığına aday olacağını belirten Birinci; ”Adayım, aday adayı değilim. Ama bağımsız ama siyasi bir partiden kesinlikle aday olacağım. Ne için olacağım? Kendim için değil, işimi gücümü bıraktım bu millet için aday olacağım. Ecdat bize burayı 13 yaşında canlarını feda ettiler. Bir yunan olmamak için, Hıristiyan olmamak için, İngiliz kalmamak için, Müslüman ve Türk olmak için Atatürk'ün önderliğinde bu ülkeyi yeryüzü mülkündeki nasiplerinden vazgeçerekten bize teslim etti. Bu Zangoş tarzı cinsiyetsizler için bize teslim etmediler. Evet birileri cesur olacak, birileri de onun peşinden inanacak, devam edecek. Halk her şeyi görüyor artık, halk her şeyin farkında. Hayatımda daha Kıbrıs'a hiç gitmedim, 2012 yılında dostum dediğim Ali Bektaş'ı, ki apoletlerini 2020'nin 1.ayının 5’inde söktüm onun. Dostum mostum değil, abim mabim değil. Kim yolsuzluk yapıyorsa, kim devlet malıyla gurur içerisinde yaşıyorsa hesabını adli yollardan verecek. Biz adli yolları seçtik, onlar rantı, kabadayılığı, sahte kabadayılığı seçti.

Editör: TE Bilisim