Engelli memur alım sınavına başvurular 12 Şubat 2020'den sona erdiğini ve sınava bu yıl yaklaşık Türkiye genelinden 85 bin engellinin katılacağını belirten Fehim Dinç şunları söyledi:
“Engelli memur alım sınavına başvurular 12 Şubat 2020 de sona ermiştir. Sınava bu yıl yaklaşık Türkiye genelinde 85 bin engelli genel aday katılacaktır. Sınav 26 Nisan 2020 tarihinde yapılacaktır. Tabi Türkiye’de sınava giren engelli sayısının artmasıyla kurumlardaki engelli memur kadrolarının yapılan müracaatlara göre çok az olmasından dolayı engelli kardeşlerimizin bu sınava daha itinali bir şekilde çalışıp memur olabilmeleri için gayret sarf etmeleri gerekmektedir. Bu vesile ile 26 nisan 2020'de engelli memur alım sınavına girecek tüm engelli kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.
Fehim Dinç ayrıca Taşkömürü kurumuna engelli kontenjanı doldurulması için çağrıda bulunan Genel Maden İşçileri Sendikası GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir'e teşekkür ettiğini ifade etti.
EKPSS'YE HAZIRLIK KURSU
Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanı Fehim Dinç, EKPSS yazılı kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin Halk Eğitim iş gününde hazırlık kursu açma çalışması içinde olduğunu ancak Halk eğitim'de yer olmadığından dolayı şimdi plan ertelemede olduğunu ancak bir kişinin Bu konu üzerinde çalışmaya devam ettiğini ifade etti.
ÇAĞRI MERKEZİ KURSU AÇACAĞIZ
Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanı Fehim Dinç, ayrıca Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde engelliler yönelik olarak çağrı Merkezi kursu açacaklarını belirterek engellilere katılım çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilisim