Tığ'ın para kazanmak adına insanların özel hayatlarını deşifre ettiğini, devletin HTS kayıtlarına nasıl ulaştığını soran Kavi: "Ali Rıza Tığ namussuzu! Devletin içindeki namussuzlarla bir olup ne yuvalar yıktınız sen gazeteci değil muhbir şantajcı kan emicisin! Devletin HTS kayıtlarını sana kim neyin karşılığında servis etti?
Nasıl iş adamlarına bürokratlara siyasilere kabus olduğunuzu halkımız daha iyi anlayacak! Sen gerçekten namussuzsun! Her şey para değil müptezel! Ahiretide düşün ölüm var ölüm!
Bu belgeleri temin etmek senin için çok basit daha büyükleri var biliyorsun bildiğimi! 31 yıllık gazeteciyim sakın deme gazetecilik mesleği kim sen kimsin..?
Tefecisi bahisçisi çek senet tahsilatçıları hepsi ile birlik olmuşlar şehrin kanını emmişler ama mağdur kim varsa şikayetçi olup bizlere gelebilirler yayın yapmamız için ücret istemeyiz adam hiç satmayız şeref namus sözümüz olsun..!

Düşünün insanlar evinde bir olay yaşıyor polise olay intikal ediyor daha ifadeleri alınmadan Ali Rıza Tıg isimsiz haber yapıp oltayı sallıyor oltaya gelir ( avantayı verir ) ise konu kapanıyor gelmez ise günlerce tekrara düşüp yazılmaya devam ediliyor bumu gazetecilik mesleği ..?"

Editör: TE Bilisim