Yeşil, birinci Bölge Gelik' te, ikinci  Bölge MTA, üçüncü bölge Üzülmez'de yapılan seminerleri dördüncüsü Amasra'da yapílacagını ifade etti 

Seminerlerde işçilerin sendikacılık tarihi ve temel kavramlar, sendikanın önüne çıkabilecek engellilerin aşılması ile ilgili  çalışmalar konusunda işçileri bilinçlendirildiğini ve her daim hazır olmaları konusunda da getirdiklerini belirten genel maden iş sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil şunları söyledi.


ÇOK KALİTELİ EĞİTİM OLUYOR..

"Taban delege temsilci semineri adı altında başlattığımız bir seminer programımız var. 27-28-29 Aralık'ta başlayan ve şu an hali hazırda devam eden dördüncüsünü düzenlediğimiz 4 bölge olarak; 1. Bölge Gelik, 2. Bölge MTA, 3. bölge üzülmez ve 4.bölgemiz bu hafta yapacağımız Amasra şube de devam eden bir eğitim seminer programımız var. Tabii bu seminerlerde öncelikle sendikacılık tarihi ve temel kavramlar, önümüze çıkacak engellilerle ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili işçi arkadaşlarımızın bilinçlendirmek ve her daim hazır olmaları konusunda da hocalarımızdan destek almak amacımız. Tabii seminerler çok faydalı geçiyor. Arkadaşlarımız hocalardan hocalardan dinlediği ve bizlerden dinledi bilgilerle yarın önümüze gelebilecek olumsuzluklarda birlikte hareket etme konusunda hem Zonguldak'ımızı hem kurumumuza sahip çıkma konusunda da hep birlikte hareket etmek anlamında çeşitli bilgiler de arkadaşlarımız öğrenim sağlíyorlar. Bu hafta Ferdi Kesikoğlu hocamız var Türkiye ekonomisi ve ülkemizde olan gelişmelerle ilgili arkadaşlarımıza da bilgi verilecek. Dediğim gibi çok kaliteli bir eğitim oluyor. Ben arkadaşlarımdan aldığım izlenimler bu seminerlerin daha da yaygınlaştırılması ve tabana yayılması konusunda aldığımız öneriler var. Tabii önümüzdeki dönemlerde bu arkadaşlarımız ile ilgili bir çalışmaya devam edeceğiz"

Editör: TE Bilisim