Eski Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için elinden geleni yaptığı belirtilen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın bugün Mustafa Çağlayan ile birlikte görülmesi, “Nerde kaldı samimiyet?” sorularını akıllara getirirken, Mustafa Çağlayan ise kendisine yapılanları unutmuşa benziyor.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın başkan olmasında önemli rolü olan Eski Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Alan başkan olduktan sonra, adeta oyunun dışına itilerek Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine son verilmişti. Aradan geçen 2,5 yıl sonra “Dost Meclisi” başlığı ile paylaşılan fotoğraf “Samimiyet beyler azcık samimiyet” dedirtti. 
TİLKİ KURNAZLIĞI!
Eski Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı o dönemde görevden aldırmak için elinden geleni yapan Alan, o dönem Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile arasını çok iyi tutarken, İl Başkanının desteği ile Çağlayan’ı görevden aldırmayı başarmıştı. Şimdilerde ise Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u görevden aldırmak için Ömer Selim Alan’ın bu tür görüşmelerle kulis yaptığı iddia edilirken, “Ömer Selim Alan yine bir tilki kurnazlığı peşinde!” dedirtti.

Editör: TE Bilisim