Zonguldak’ın önceki dönem İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile İş adamlarına, siyasilere birlikte ziyaretler yapan TTK Bekçisi A.I’nın sosyal medya hesabının künyesinde Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İbrahim Kalın’ın fotoğraflarını koyması da dikkatlerden kaçmadı. Bekçi A.I’nın İşadamları, Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ve Külliye fotoğraflarıyla da kendisini  “önemli adam” imajı yaratarak kelle operasyonları yaptığı iddia edildi.
ÇETE OLUŞTURMUŞLAR
Şerif, Şerif Yardımcısı, İstihbaratçı Şef ile İlçe Şerifi kendilerine muhbirlik yapan sahte MİT’ci A.I aracılığıyla kentte “kelle koparma” operasyonları yaptıkları iddia ediliyor. Zonguldak’ta Bahis, Kumar, Tefe, Uyuşturucu ve Gayrimeşru alemden çantalarla paraların toplandığı ve kamelyada paylaşımın yapıldığı iddia edilirken, İşadamlarından tahsilatları da sahte MİT’ci A.I’nın üzerinden yapıldığı ileri sürüldü. 
TERFİ VE SİLAHI O KURTARDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından hakaret eden ve 24 ay kıdem cezası alan G.G’nin ayrı yaşadığı eşini beylik silahı ile tehdit ettiği için tabancasına el konmuştu. İşte bu noktada devreye sahte MİT’ci A.I devreye girdi. Ayrı yaşayan eş Metin Turanlı’nın huzuruna getirilerek “Davandan çekil. Ben gereğini yapacağım” sözü üzerine olay örtbas edildi. Sahte MİT’ci A.I bununla da kalmayıp G.G’yi terti ettirdiği söyleniyor.
TTK GENEL MÜDÜRÜ GEREĞİNİ YAPACAK MI?
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, İşten sürekli kaçan sahte MİT’ci A.I hakkında bir işlem yapıp yapmayacağı merak ediliyor. İşe gidip karta bastıktan sonra kaytaran sahte MİT’ci Bekçi A.I’nın kamera kayıtlarının geriye dönük  incelendiğinde olayın ortaya çıkacağı ifade ediliyor. ELMAS TV olarak, Şehri dizayn etmeye çalışan sahte MİT’cinin yaptığı olayları deşifre etmeye devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim