Sahilde Zonguldak Valiliği’nden itibaren liman arkasına kadar her yer yıkılması beklenirken, Deniz Köşkü olarak tabir edilen mülkiyeti belediyeye ait olduğu binanın neden yıkılmadığı ise merak ediliyor. 

VATANDAŞ BU SORULARA CEVAP ARIYOR
Proje kapsamında yıkılmayan bina kalmazken, Deniz Köşkü'nün hangi amaçlı yıkılmadığı ve projeye engel olup olmayacağını ise yetkililer tarafından açıklanması isteniyor. Vatandaş Zonguldak belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a soruyor! Deniz Köşkü neden yıkılmıyor, imtiyaz ve ayrıcalık mı tanınıyor? 
Zonguldak Sahil Projesi kapsamında Türkiye Denizcilik İşletmecilerine (TDİ) ait  Zonguldak’ın en eski binaları arasında yer alan TDİ binasını yıkım işlemlerini tamamlanmiştı.

PROJENİN 550 GÜNDE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR
Öte yandan, Sahil Projesi’ni çok önemseyen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, projenin 550 gün içinde bitirileceğini ifade etti. Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde yapılarak yer teslimi 13 Nisan 2020 tarihinde yapıldı. 550 gün içinde bitirilmesi planlanan projenin maliyeti ise 30 milyon 890 bin TL.

Editör: TE Bilisim