9 yıldır Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı görevini başarıyla yerine getiren Sadık Kar il müfettişi olarak görevine devam edecek. Son yapılan divan toplantısında görev değişikliği kendisine tebliğ edildiğini belirten Sadık Kar, Biz de görev istenmez görev verilir.9 yıl önce Sayın Genel Başkanımız Mustafa Kamalak'tan aldığım İl Başkanlığı görevini, Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun tebliğ ile Burak Erol'a devrettim. Bundan sonra Partimizde İl müfettişi olarak görevime devam edeceğim ifadesini kullandı.
Sadık Kar yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"2011 yılında Mustafa Kamalak tarafından bize görev tebliğ edildiği zaman görevi devraldık. Bizde görevler istenmez görev verilir. Genel merkez böyle bir karara ogün imza attık. Emriniz başımız üstüne dedik ve göreve geldik. İl Başkanlığı yapmaya başladım. Aradan 9 sene geçti onuncu seneye doğru devrederken yeni bir İl kongresi yapma hasıl oldu vakti geldi. Genel merkez yeniden yapmış olduğu il divanında temayül yoklamasında il başkanlığı için Burak beyin ismi biraz daha öne geçti. Onun için bu dönem genel başkanın vermiş olduğu kararla bu dönemi Burak başkanla beraber inşallah yürütmeye gayret edeceğiz. Biz de az önce söyledim görevler istemez layık olan kişi getirilmeye çalışılır. Özen gösterilmeli inşallah bu dönemde hayırlı hizmetlerin olduğu siyasi çalışmanın hayata geçirildiği bir dönem olur. İnşallah ben bugüne kadar benimle beraber çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun.
Zonguldak'ta genel merkezin siyasetini genel merkezin siyasi ataklarını Zonguldak'ta milletle buluşturmaya tanıştırmaya gayret edecek milli görüşün tekrar ve Türkiye'de ve dünyada hakim olduğu adaletin insan haklarının ve zulümlerin yok olduğu bir dünya kurulması konusunda elinden gelen her şeyi bütün teşkilat mensupları yapacak. Allah muvaffak etsin Allah bütün Hayır için çalışan bütün iyiliklerin hakim olması güzelliklerin dünyaya hakim olması için çalışan bütün arkadaşlara bütün insanlara yardım etsin diyoruz. Ben bu görev değişikliği sırasında daha önceki il müfettişi abimizin abimizden boşalan il müfettişi görevine getirildim ve inşallah il müfettişi olarak görev yapacağım" dedi.
Editör: TE Bilisim