Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, . “Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. AK Parti’nin icraatlarını savunanların şikâyetçi olduklarını kulaklarımla duydum gözümle gördüm. Saadet’e islam coğrafyasının ihtiyacı var” dedi. 
Muhammet KARAPINAR 
Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı Şubat ayı İl divan toplantısını Alaborina restoranda gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve 4’ünçü bölge sorumlusu Eyüp Yıldırım ve partililer katıldılar. 
ŞEHİTLERİN HESABINI SONRA SORACAĞIZ 
İl divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. İdlipte şehitlerimiz var ve aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Onların sayesinde buruda rahat rahat oturuyoruz ve Milletimizin başı sağ olsun. Şehit sayısı artarsa hükümet daha çok tepki alır, sıkışır anlayışı var bazı gruplarda. Asker cephede mücadele verirken askeri ve hükümeti eleştirmek doğru değil. Bunları hesabı zamanı geldiğinde sorulur. Biz askerimizin yanındayız ve dua ediyoruz. Suriye savaşıyla ilgili rahmetli Erbakan hocamız sürekli ikaz etti. Mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir dedi. 
CORONO VİRÜSÜNDE KOORDİNASYON SAĞLANAMADI 
Erol, “Zonguldak’ta bir Corono virüsü vakası yaşandı ve biz bunu sasından öğrendik. Konuyla hiçbir yetkili açıklama yapmadı. Bir telaş ve bir kaos hakim. Valimizin. İl Sağlık Müdürümüzün daha duyarlı ve koordinasyonlu olmasını beklerdik. Virüs Ereğli’de meydana geliyor, 16 tır şoförü Zonguldak’a gönderiliyor. Bu hastalık insandan insana geçen bir virüs, görüldüğü yerde imha edilmesi gerekiyordu. Bu basiretsizlikleri dikkatle izliyoruz”  
REKTÖR KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN
Erol, “Karabük üniversitesindeki öğrenci sayası 49 -50 bine ulaşmış Bülent Ecevit Üniversitesindeki sayı sürekli aşağı iniyor. Bülent Ecevit Üniversitesindeki yetkililerin ne iş yaptığını sormak istiyorum. Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü kendine çeki düzen vermesi gerekiyor” 
PROJELERDE GÖZLE GÖRÜNÜR VE ELLE TUTULUR BİR ÇALIŞMA YOK
Erol, “ Zonguldak’taki trafik sorunu, keşmekeş, kaos devam ediyor. İl Emniyet Müdürü ile Belediye başkanı caddeleri kapatarak trafiğe yön vermek istediler ama başarılı olamadılar. Biz Zonguldak’ın yol ve trafik sorununun çözülmesini istiyoruz. Başkan aday olduğunda bu konularla ilgili vaatlerde bulundu. Sahil projesinde, Protokol camisinde, Lauvar alanı ile ilgili projelerle gözle görünür ve elle tutulur bir çalışma yok” 
HÜKÜMET PARAYI BETONA GÖMÜYOR 

Erol,” AK Partinin icraatlarını savunanlar icraatlarından ve hükümetin kararlarından ve uygulamalarından şikâyetçi olduklarını kulaklarımla duydum ve gözlerimle gördüm.  Hükümet parayı betona, köprüye, alt, üst geçite ve şehir hastanelerine gömdünüz. Bu ülkenin arkasından uluk gibi gelen genç kesimi görmediniz. Saadet Partisi iktidar yürüyüşünü başlattı. Tek başımıza iktidara geleceğiz. İğne ucuyla tünel kazar gibi kazacağız ve Allah’ın izniyle tek başımıza iktidara geleceğiz. Buna ümmü Muhammed’in ve islam coğrafyasının, Türkiye’nin  ve gençlerin ihtiyacı var.  Emeklilerimiz hala bizim Refahyol’un verdiği zammı konuşuyor ve bizi bekliyor” dedi. İl Başkanı Burak Erol’un konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Editör: TE Bilisim