Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi.

.burada yapıyoruz Kadın Kolları ilgi varlığınızı yapıyoruz ilçelerimizin katılımıyla geçen ay yaptığınız çalışmaları değerlendirip Önümüzdeki ay yapacağımız çalışmalar hakkında istişareler yapıyoruz olarak herhangi bir şekilde gerçekleştiriyoruz Bu arada başkanımıza Yeni görevinde başarılar diliyorum yüzatlı diliyorum Allah hayırlara vesile etsin yeni görevini Zonguldak'ın kız için ve ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile etsin inşallah bizler çalışmamızı bu üzere devam ettiriyoruz İnşallah Haktan yana hukuktan yana kardeşlikten yana duruşumuzu bozmadan hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin hepiniz hoş geldiniz teşekkür ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ABD'nin İsrail'le Kudüs'ün başkenti ilan edilmesini içeren anlaşmasını sert şekilde eleştirdi.

ABD'nin politikasının İsrail'i korumak üzere kurulduğuna dikkat çeken Burak Erol şunları ifade etti:

"Dün itibariyle vuku olan bir Hadise var. Bu konuyla ilgili kısa bir açıklamanız olacak. Siyonist İsrail rejiminin emellerine hizmet eden yüzyılın anlaşması planı saçmalığı var. Mevcut Başkan (TRUMP) kendinden başkas bir husus düşünmeyen, materyalist kafa yapısına sahip bir kişidir. İslam alemi bu kararla rencide edilmeye çalışılıyor. ABD'de hangi başkan gelirse gelsin bir numaralı politikası İsrail ezeli ve ebedi dostumuzdur politikası geçerlidir. SBD nin en önemli görevi israil'in güvenliği sağlamaktır.
ABD hem tüm ülkelerin Ticaret ve siyaset kılcal damarlarına kadar yerleşmiş bir mikroptur. Bunu atmanın ve temizlemenin tek yolu Müslümanların birliği ve dirliğidir" dedi.

Editör: TE Bilisim