Mesajında, Ramazan ayının paylaşım ve dayanışma olduğuna vurgu yapan Başkan Bozkurt, “Bugün toplum olarak birbirimizi anlamaya, birbirimize karşı hoşgörü, sevgi ve saygı göstermeye, elimizdeki malı, gönlümüzdeki sevgiyi paylaşmaya her zamankinden daha gazla ihtiyacımız var.” dedi.

Başkan Bozkurt mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç ayların sonuncusu, on bir ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerife ulaşmanın hep birlikte huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Birliktelik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı, insani ve ahlaki erdemlerin toplumsal hayata daha güçlü bir şekilde yansıdığı Ramazanı, coğrafyamızda sıkıntılı günlerin yaşandığı bugünlerde hep birlikte yaşayacağız.

Bugün toplum olarak birbirimizi anlamaya, birbirimize karşı hoşgörü, sevgi ve saygı göstermeye, elimizdeki malı, gönlümüzdeki sevgiyi paylaşmaya her zamankinden daha gazla ihtiyacımız var. Duamız ve temennimiz odur ki; Ramazan-ı Şerif milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa huzur ve barış getirsin. Bu düşüncelerle tüm halkımızın ve İslam dünyasının Ramazan ayını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Editör: TE Bilisim